Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Aromatische massages

aromatherapie, foto display sjankara

Dat geuren of aroma's onze geest en onze emoties beïnvloeden is algemeen bekend. Alle informatie die wij via onze neus binnenkrijgen, wordt doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen. Dit is de zetel van onze emoties. Op deze manier kunnen bepaalde etherische oliën rust brengen bij stress en spanningen. Andere oliën werken meer stimulerend en verkwikkend, bijvoorbeeld bij vermoeidheid. Bepaalde essentiële oliën zijn zelfs in staat om angst, woede, frustratie, verdriet of andere emoties te kalmeren.

Etherische oliën worden door inademing en/of via de huid opgenomen in onze bloedstroom. Zo beïnvloeden zij ook ons lichaam, stimuleren ons immuniteitssysteem en diverse organen, zuiveren en herstellen de huid en vergemakkelijken de ademhaling.

Om ermee te kunnen masseren, worden etherische oliën gemengd met een plantaardige draagolie, zoals Zoete Amandel of Jojoba. Ik werk enkel met 100% zuivere en natuurlijke etherische oliën en draagoliën. Dat wil zeggen: zonder enige toevoeging, niet versneden met goedkopere oliën of synthetische producten. Dit is van groot belang om de kwaliteit en de optimale werking van de behandeling te garanderen.

Aromatische massages praktisch:

De combinatie van een gerichte massage, aangename warmte en aangepaste aroma's zorgt voor een zalig gevoel van ontspanning, en brengt lichaam en geest in evenwicht. De gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid, energiegebrek en allerlei andere klachten kunnen hierdoor aanzienlijk verbeteren.
Bij een aromatische massage wordt de massageolie aangepast aan jouw huidtype, jouw behoeften en jouw eventuele klachten.

Therapeutische rug-, nek- en schoudermassage (35 EUR)

Maak een half uurtje tijd voor jezelf en kom los van de dagelijkse beslommeringen. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de heilzame en rustgevende werking van een aromatische massage. Stijve spieren en stramme gewrichten worden losgemaakt in een zorgvuldige behandeling van rug, nek en schouders. Inclusief aangepaste olie en aromatherapie. Vooral na afloop van deze 30 minuten intensieve massage zul je je verkwikt voelen en je zult merken hoeveel spanning er zich had vastgezet op dit deel van je lichaam.

Ontspannende massage van het bovenlichaam (60 EUR)

Gun jezelf een uurtje pure verwennerij en kom volledig tot rust met een uitgebreide massage van rug, nek, schouders, armen, hoofd en hals. Inclusief aangepaste olie en aromatherapie. Een moment van zalig nietsdoen en dichter bij jezelf komen. Deze massage, met extra aandacht voor gezicht en hals, is ook ideaal om cadeau te geven aan je partner of vrienden.

Therapeutische spier- en gewrichtsmassage (60 EUR)

Relaxeer en laat opgehoopte spanningen wegvloeien. Stijve spieren en stramme gewrichten worden losgemaakt in een uitgebreide massage van rug, nek en schouders. Ook benen voor- en achterzijde worden behandeld. Er wordt eventueel aandacht besteed aan cellulitis of andere klachten. Inclusief aangepaste olie en aromatherapie. Na dit uurtje ontspannen kun je de dagelijkse stress weer tegemoet met meer energie. Deze intensieve massage is ook ideaal bij hardnekkige gewrichts- en spierpijn. De behandeling wordt indien nodig gegeven met een verwarmende en verzachtende aromatische spierbalsem voor een nog dieper effect.

Aromatische lichaamsmassage (80 EUR)

Verwen jezelf met een volledige lichaamsbehandeling. Je wordt letterlijk van top tot teen ondergedompeld in de wereld van de massage en de aromatherapie. Voeten, benen voor- en achterzijde, armen, rug, nek, hoofd en hals worden uitgebreid behandeld. Indien gewenst worden eveneens romp en gezicht gemasseerd. Deze uitgebreide massage neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Vanzelfsprekend wordt er volop aandacht besteed aan jouw noden en behoeften. Jij bepaalt zelf wat je aangenaam vindt en wat niet. Inclusief aangepaste olie en aromatherapie. Deze massage is ook ideaal om je partner te verrassen.