Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Contactgegevens en privacy verklaring

Hieronder vind je mijn contactgegevens, en verder hoe en wanneer je een afspraak kunt maken. Voor meer informatie over mezelf, zie de pagina Over Mij. Onderaan deze paginna vind je ook de privacy verklaring.

logo aQuara

Contactgegevens

aQuara Sofie Van Grieken
Gezondheidsconsulente – Massagetherapeute
Cederstraat 20
B - 9000 GENT
Telefoonnummer: 0479 - 68 30 31
E-mailadres: sofie (at) aquara (punt) be
Website: http://www.aquara.be/ Facebook pagina: https://www.facebook.com/aQuaraGent/ Ondernemingsnummer: BE 0811.375.504
IBAN: BE70 9795 9393 3025 - BIC: ARSPBE22

Een afspraak maken

Consultaties en behandelingen zijn mogelijk na afspraak, bij voorkeur op weekdagen tussen 08u00 en 16u00. Reserveer tijdig je plaatsje, best minstens een dag op voorhand! Passen de aangegeven momenten niet, dan zoeken we samen naar een oplossing. 's Avonds of in het weekend is mogelijk als je enkele dagen op voorhand boekt.
Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail of bij consultatie.
Boek je afspraak bij voorkeur per e-mail als je hierover beschikt, zo worden behandelingen niet onderbroken en kan ik je vraag rustig beantwoorden.
Indien je toch per telefoon wilt reserveren, blijf niet herhaaldelijk proberen, maar stuur een mail of bel later terug. Ik accepteer geen SMS-berichten!
Opgelet: betalingen dienen cash te gebeuren, of per overschrijving op voorhand. Er is geen Bancontact aanwezig.

Privacy verklaring

aQuara kan jouw gegevens verwerken doordat je gebruik maakt van de diensten van aQuara, en/of omdat je deze gegevens zelf aan aQuara verstrekt, schriftelijk, telefonisch, via e-mail of bij consultatie. aQuara verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
aQuara kan de volgende persoonsgegevens verwerken: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummers en e-mailadressen, eventueel medische gegevens. Dit is nodig om bestellingen af te kunnen handelen, afspraken op te kunnen volgen of overeenkomsten na te kunnen komen.
In het geval er bijkomende informatie gevraagd wordt, zal dit enkel gaan om informatie die strikt noodzakelijk is om de gevraagde dienst te kunnen verlenen. De gegevens worden nooit voor andere doelen of zaken gebruikt zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. aQuara bewaart jouw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld, of tot op het moment dat je zelf vraagt de gegevens te wissen.
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar privacy (at) aquara (punt) be . aQuara zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een maand, op jouw verzoek reageren.
aQuara neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wilt over de beveiliging van door aQuara verzamelde gegevens, neem dan contact op via privacy (at) aquara (punt) be .
aQuara behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.