Startpagina | Massages | Aromatherapie | Natuurlijke cosmetica | Voedingsadvies | Bachbloesems

Welkom

Welkom bij aQuara, de plek voor gezondheidsadvies, verzorgingsproducten en behandelingen op maat.
Voor meer info over de diensten en producten die ik aanbied, zie het menu hierboven.

Op deze pagina vind je op regelmatige basis een eenvoudig recept of een gezondheidstip, en uiteraard ook de actuele nieuwtjes. Hou deze website dus in de gaten! Bekijk zeker ook mijn blog, volg aQuara via Facebook of op Instagram.

Eindejaar komt er weer aan

Ben je nog op zoek naar een nuttig en leuk cadeautje voor je partner, familie of vrienden? En wil je in deze voor iedereen moeilijke tijden een lokale ondernemer een klein duwtje geven? Verras hen dan eens met een aromatische massage of een behandeling op maat. Ik bied ontspannende massages, gezondheidsadvies en verzorgingsproducten aan, afgestemd op ieders noden en behoeften. Voor het precieze aanbod, blader gerust eens door mijn website. Ik stel met plezier een pakketje samen dat kan worden verstuurd. Of je kiest voor een geschenkbon die in betere tijden corona proof kan verzilverd worden. Het bedrag dat je hieraan wilt besteden, kies je uiteraard volledig zelf. Bestellingen doe je liefst via e-mail of eventueel per telefoon, waarna alles wordt verzonden of veilig kan worden afgehaald.
Lieve mensen, ik wens jullie oprecht het allerbeste toe. Zorg goed voor elkaar, hou he tveilig en blijf gezond.

2020/12/02 19:58 · Sofie Van Grieken

Gezondheid en Wellness

gezondheid en wellness, foto rozeblaadjes

Een optimale gezondheid begint bij de juiste voeding en voldoende vochtinname. Maar ook regelmatig bewegen en genoeg rust en ontspanning zijn van groot belang. Als we vertrekken vanuit deze basisregels, en als we de signalen van ons lichaam ter harte nemen, kan ons organisme heel veel - al dan niet medische - problemen zelf oplossen. Toch zijn er wel eens momenten in het leven dat we het moeilijk hebben, of waarop een duwtje in de goede richting welkom is. Een ontspannende of stimulerende massage, aromatherapie, bachbloesems of kruiden kunnen een gezonde levensstijl op een natuurlijke en aangename manier ondersteunen.

aQuara staat voor persoonlijk advies en producten die afgestemd zijn op jouw noden en behoeften. Wil je een paar kilootjes kwijt, weet je niet goed hoe een evenwichtig menu samen te stellen, zijn er lichamelijke of emotionele klachten waar je iets wilt aan doen? Ik help je graag op weg om deze kwaaltjes op een milde, natuurlijke manier aan te pakken. Op mijn blog vind je alvast wat tips en recepten om je op weg te helpen!

Bij aQuara kun je terecht voor individueel voedingsadviesof een aromatische maar ook voor een persoonlijke ondersteuning bij het heilzame gebruik van kruiden, aromatherapie en bachbloesems. Voor de huid bied ik je een gamma van ambachtelijk bereide, natuurlijke verzorgingsproducten aan, afgestemd op jouw huidtype, en eventueel op de specifieke problemen die je wilt aanpakken.

Voor meer informatie of een afspraak: contacteer mij vrijblijvend.